Despre blog


Am creat acest blog dintr-o pasiune personală pentru călătorii şi din imposibilitatea materială de a o pune în practică. Am visat întotdeauna la o astfel de călătorie totală, imposibilă de altfel, iar rezultatul a fost acest blog în care, dacă nu voi ajunge în ţările descrise aici, voi putea cel puţin să-mi imaginez că sunt acolo.
  
Departe de a fi o enciclopedie, nici nu se vrea a fi astfel, în acest blog veţi găsi informaţii turistice despre (sper cât de curând) toate statele globului. Iniţial am vrut să culeg aceste informaţii doar pentru mine, dar apoi m-am gândit că le pot împărtăşi şi altor persoane interesate. Aşadar, dacă doriţi să aflaţi câteva informaţii generale despre un anumit stat, dacă doriţi să călătoriţi cu ajutorul imaginaţiei, dacă doriţi să aflaţi câte ceva despre potenţialul turistic al statelor existente pe glob sau aveţi deja o vacanţă planificată şi doriţi să aflaţi mai multe despre locul în care vă duceţi, atunci sunteţi în locul potrivit. 

Precizez încă o dată că, din păcate, articolele din acest blog nu au statutul de reportaje, nu sunt impresii adunate în mod direct de la faţa locului, ci informaţii culese indirect de la cei ce au vizitat acele ţări sau de pe site-uri cu profil turistic şi nu numai, mare parte în limba engleză. La finalul fiecărui articol veţi vedea o listă de linkuri pe care le puteţi consulta direct plus alte recomandări. Din locurile în care am fost voi prezenta impresii personale şi de asemenea, dacă aveţi de adăugat anumite informaţii sau impresii despre o ţară vizitată de voi vă încurajez să le transmiteţi prin comentarii sau email (injurullumii.a.z@gmail.com). În măsura posibilităţii promit să le folosesc în postările mele, acordându-vă credit.

Vă doresc navigare plăcută şi sper ca odată să ajungem în locurile despre care vorbim aici.